Aj toto je súčasť mňa. Ja, zdravie, sieťový marketing, zelené potraviny.

24.10.2022 11:32

Ahojte, dnes napíšem niečo o tom, čo by ste asi nečakali na mojej foto stránke.
O sieťovom marketingu, (multilevel marketingu, MLM), lebo aj to je okrem fotografovania, súčasť môjho života.
A aj vďaka takto predávaným produktom, môžem žiť plnohodnotný život a robiť to čo milujem, fotiť, lebo boli časy, keď som kvôli tetánii ledva v rukách udržala pohár a musela zrušiť fotenia.

Sieťový, multilevel marketing, network marketing, je podnikanie, predávanie produktov, cez ľudí, ktorí si tvoria svoju sieť, či už len spotrebiteľov, alebo svoj pracovný tím.
Často sa stretnem s tým, že niekto odsudzuje multilevel marketing, aj ja som niekedy taká bola, až som nevyskúšala.
Niektorí ho prirovnávajú k pyramídovej hre, čo je ale bez produktu a neetické a zarába sa tam na nových ľuďoch, zatiaľ čo pri sieťovom marketingu sú provízie z predaja produktov. A môžte zarobiť aj viac, ako ľudia nad vami.
Multilevel marketing je skvelá vec, ako si budovať svoje podnikanie bez toho, aby osoba musela mať svoj vymyslený produkt, nemusí sa starať o skladové zásoby, distribúciu. Zákazník má istotu čerstvého produktu, ktorý nestál niekde v sklade, predajni, aj 2 roky, kým si ho niekto kúpil.
A hlavne produkty predávajú skúsenosti a výsledky spokojných užívateľov.
Keď niekomu odporučíte produkt z bežného obchodu, ktorý Vám pomohol a on si ho kúpi, máte z toho akurát dobrý pocit, keď niekomu odporučíte produkt, ktorý Vám pomohol a je v ponuke produktov v sieťovom marketingu firmy, ktorej ste súčasťou a kúpi si ho cez Vás, tak z jeho kúpy máte províziu.

A naozaj, niektoré produkty, najčastejšie tie, ktoré sa legislatívou radia k doplnkom stravy, majú najkvalitnejšie na trhu tie firmy, ktoré sa venujú etickému sieťovému marketingu.
Zákazník, ale často krát ide po cene produktu a nie kvalite a uverí slovám, ktoré sú napísané na web stránke pri produkte, na obale, alebo verí výrobcovi, ktorý zaplatí tisíce do reklamy, aj napriek tomu, že kvalita produktu môže byť zlá, nemusí zodpovedať vymyslenému opisu, ale legislatívou prešla.

Mňa teší, keď vidím, ako si napríklad mamička na materskej, vie multilevel marketingom zarobiť aj tisíce eur mesačne. Samozrejme, ak to nerobí tým otravným spôsobom, že si pridá na Facebooku do priateľov cudzích ľudí a posiela im pozvánky do jej skupiny krásy, alebo rovno aj správy s ponukou.
O tom kontaktný sieťový marketing nie je, je to len otravné a aj pre to asi má dosť ľudí o sieťovom marketingu zlú mienku.

Ja som si zvolila zelené potraviny od firmy GW. Sušenú šťavu z ešte bezlepkového jačmeňa a chlorellu pyrenoidosa, v bio a raw kvalite, bez pridania aditív. 

A prečo Ich? Lebo za cca 10 rokov užívania, teda jedenia a pitia, rôznych značiek zelených potravín, aj voľnopredajných, aj už od neexistujúcich firiem, som zistila, že GW sú naozaj kvalitou najlepšie na trhu (o čom svedčia aj ich rozbory každej várke, chlorella má aj o 500 x menej ťažkých kovov, ako niektoré voľnopredajné a jačmeň zbierajú do 30 cm, aby bol ešte prirodzene bezlepkový a robia aj test na lepok). 

Už v prvých 3 mesiacoch s mojim zdravím spravili taký posun k lepšiemu, čo nespravilo niekoľko rokov rôznych značiek zelených potravín pred nimi. A vďaka zeleným potravinám, som sa zbavila niekoľko liekov na predpis a nahradia mi aj umelé vitamíny, zlepšili mi imunitu, trávenie, stav vlasov, nechtov, pleti, zmizol mi nepríjemný predmenštruačný syndróm, zmenili sa mi chute a prestala som piť alkohol (čo ako fotografka aj koncertov, aj pre jeden hudobný klub, som pila veľmi často, viac sa zaujímam o stravu, o jej prospešnosť na zdravie)…
A mám ich aj ako prevenciu do budúcna, doplnia mi energiu a vydržím vďaka nim dlhé fotenia. Nahradia mi energetické a iontové nápoje a niekedy aj jedlo v hektické dni, keďže majú plnohodnotné spektrum aminokyselín bielkovín.
Už Ma nebolia kolená, viem si kludne čupnúť, vyšlapať kvôli foteniu na rôzne miesta napríklad v lese.
 

Ja som mala zdravotné problémy od malička, narodila som sa s hnisajúcim výrastkom na obličke a dvojročnej mi ho museli vyoperovať, odvtedy mi tá oblička menej funguje.
Počas základnej školy som obdobie pred letnými prázdninami a časť prázdnin, trávila v nemocnici s mykoplazmovými zápaľmi pľúc.
Po strednej škole mi prišiel miernejší zápal pľúc a z neho už ostala astma.
Okrem toho ma trápili alergie, problémy s histamínom, znížená funkcia štítnej žľazy, tetánia, kyselina močová v krvi, začínajúca osteoporóza, alergia zo slnka, občas exém, únava… Antibiotiká som mala aj 2x ročne, lebo bližšie neurčená imunitná nedostatočnosť. Po problémoch s nosnými dutinami, prišla aj nečakaná, reaktívna bolesť kolien, aj pri bežných pohyboch, ako sadnutie, vstávanie…
A vďaka zelenáčom, sa mi dáva organizmus postupne do poriadku, pomáhajú mu v samoliečbe, zbavujem sa liekov na predpis a tie, toré mi ostali- astma sprej a antihistaminikum na alergiu, už neberiem denne, inokedy som ich zabudla vziať a cítila som to na sebe. A antibiotiká som nemala, odkedy GW zelenáče jem a pijem. 

Preto, že mi tak pomáhajú, som sa v nich stala poradca a pomáham nimi ďalej. V GW sa nevraví predajca, ale poradca. Poradca je osoba, ktorá Vás registruje s výhodnou cenou na každý nákup 3+1 produkt zdarma, alebo predá krabičku/y bez registrácie,  poradca nastaví individuálne dávkovanie, dá sa na neho hocikedy obrátiť s otázkami. Preto Vám rada o zelenáčoch poviem viac, kto má záujem.
 

Teraz späť k sieťovému marketingu. Zelenáče, zelené potraviny, funkčné potraviny, aj keď podľa legislatívy spadajú k doplnkom stravy, sú to potraviny, preto nemusia sadnúť každému, tak ako niekto nemôže napríklad orechy. Preto aj niektorí ľudia, komu nesadli, im, aj sieťovému marketingu, robia veľakrát na internete zlé meno. Našťastie je viac tých spokojných, komu pomáhajú a svedčia o tom výsledky, často aj celých rodín, od malých detí, až po seniorov, keďže GW sú vhodné aj pre tehotné ženy, deti od narodenia, aj pre ľudí s autoimunitnými chorobami…

Tak isto, ak sa niekomu v sieťovom marketingu nedarilo, lebo nežil produktom, ale len vidinou peňazí a chcel ich mať hneď, najlepšie bez práce, tak tiež môže mať kvôli tej skúsenosti zlú mienku o sieťovom marketingu.

To len niekoľko viet o tom, že sieťový marketing vôbec nemusí byť zlý a ľudí odradiť. Najdôležitejšia je aj tak kvalita produktu a ak niekomu najviac vyhovuje práve produkt, ktorý sa predáva cez sieťový marketing, tak si vďaka tomu môže na neho aj zarobiť a budovať si tak svoje podnikanie, ako som sa rozhodla aj ja, lebo v dnešnej dobe je super mať financie z rôznych zdrojov.
Koho zelenáče zaujali, rada mu o nich poviem viac a rada privítam aj nových parťákov do tímu.

A ešte dodám, samozrejme, že dôležitá je  naša strava, keďže 70 % imunity sa tvorí v črevách, aj serotonín hormón šťastia a melatonín, potrebný na dobrý spánok a náš mikrobióm potrebuje minimálne 30 druhov rastlín týždenne (zelenina, ovocie, celozrnné obilniny, strukoviny, oriešky, semienka, bylinky a korenia) a rôznorodosť, aj farebnú, aj druhovú. Ale, to som ešte nevedela, keď som so zelenými potravinami začala a aj keď som si myslela, že mám stravu ok, tak mi to nestačilo. Teraz sa k zeleným potravinám, celkovo viac zaujímam aj o stravu. A GW Jačmeň, chlorella a k tomu GW farebnáče (bio, raw, prášky z ovocia a zeleniny), brusnica, čučoriedka, mrkva, repa, tak to už mám 6 rastliniek týždenne z tých 30 a zvyšné, tam môžem uplatniť tú rôznorodosť, nech mám čo najrozmanitejší jedálniček.

Ďakujem za prečítanie článku.

Ak si prosíš o zelenáčoch viac informácii, tak mi napíš. Nejaké informácie mám aj na mojom instagrame werdza.
Facebooku: Veronika Klimonová, alebo ma kontaktuj mailom na info@werdza.sk

Majte sa krásne, Veronika.

https://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Werdza-photography/183827356902?ref=ts

Fotograf, fotografka, koncertná fotografia, fotoreportáže, svadby, fotografie na stenu, svadobnaý fotograf, svadobná fotografka, fotograf na svadbu...